21 januari 2009

Vispgrädde till kvällsmat!?

Receptet:
2 ägg
3 msk dinkelmjöl
1 liten burk keso
1 litet finhackat äpple, gärna grönt

Massor av kardemumma och kanel.
Stek i smör på medelvärme, de kräver ganska lång tid på första sidan, lyft kanterna innan du försiktigt vänder dem.

Servera med nyvispad vispgrädde...herregud...ja, vispgrädde!

Detta blir det förmodligen till kvällsmat, jag ska iväg och handla nu. K får McDonalds eftersom han älskar det och fyller år idag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så gott det såg ut att vara. Grattis till K. :) Heja din viktnedgång. Hoppas att det funkar. Även fast det kan vara segt i början. Min lillasyster åt soppor. Det tog 3 veckor innan hon tappa ett kilo??! Nu har det gått 10 veckor och äntligen har hon tappat 9 kg och ca 12 cm i midjan. Så det är bara att kämpa på.

Tusenfröjd sa...

Det låter ju supergott! Måste provas här hemma.
Ha det så gott.
Liv